Skip to main content

Painonhallinnan huippu-
ammattilaiset palveluksessasi

On aika keskittyä sinuun. Ota ensimmäinen askel kohti pysyvää painon pudotusta nyt.

Varaa etävastaanottoKysy painonhallinnasta (maksuton palvelu)
Voit varata ajan keneltä tahansa ammattilaisistamme.

Tiimityöhön perustuva toimintatapamme mahdollistaa sen, että käytössäsi on koko Painoklinikan yli 20 vuoden kokemus lihavuuden hoidosta.

Painonhallintaan erikoistunut etäklinikka

Painoklinikka on suomalainen lääkärikeskus, joka tarjoaa terveydenhuollon ammattilaisten etävastaanottoja sinulle, jolla on painoindeksi eli BMI yli 25.

Täällä tapaat kokonaisvaltaiseen painonhallintaan ja yksilölliseen lihavuuden hoitoon perehtyneet lääkärit ja laillistetut ravitsemusterapeutit.

Ajanvaraus ilman lähetettä, asuinpaikastasi riippumatta. Potilaidemme tietoturvataso on Suomen huippuluokkaa.

Haluatko tietää lisää?

Painoklinikan hyödyt sinulle

  • Tutkimusten mukaan pysyvä painonpudotus onnistuu todennäköisimmin terveydenhuollon ammattilaisten avulla (lääkäri, psykologi, laillistettu ravitsemusterapeutti).
  • Täällä pääset kokeneiden painonhallinnan ammattilaisten vastaanotolle. Tuemme painonhallintaasi tehokkaasti, turvallisesti ja tieteeseen perustuen. Sinua kuunnellen ja kannustaen.
  • Terveytesi kohenee. Ylipainoisena jo maltillinen painonpudotus vähentää riskiä sairastua ja parantaa kokonaisvaltaista hyvinvointiasi.
  • Jaksamisesi paranee ja mieli on kevyempi. Löydämme kanssasi sinulle sopivat yksilölliset elintapamuutoskohteet ja hoitovaihtoehdot, mukaan lukien uudet lihavuuslääkkeet.
  • Haluamme suojella kehorauhaasi ja tuemme hyvää suhdetta omaan kehoosi. Autamme sinua lopettamaan jatkuvan laihduttelun.
Varaa aika vastaanotolle!

Näin Painoklinikka toimii

Varaa aika etävastaanotolle

Varaa aika etävastaanotolle Painoklinikan painonhallintalääkärille, ravitsemusasiantuntijalle tai psykologille. Tapaat meidät valintasi mukaan puhelimen tai videon välityksellä. Meille voit tulla juuri sellaisena kuin olet.

Yksilöllistä hoitoa ja ohjausta asiantuntijoidemme avulla

Etävastaanotolla painonhallintalääkäri käy läpi tilannettasi, kuuntelee toiveitasi sekä tekee hoitoarvion. Laadimme yhdessä sinun arkeesi sopivan, täysin yksilöllisen hoitosuunnitelman painonpudotukseen. Voit myös varata ajan suoraan ravitsemusasiantuntijalle tai psykologille. Ammattilaistemme ohjauksen ja neuvojen lisäksi saat tarvittaessa tukea lihavuuden lääkehoidosta tai Kiloinen-etäryhmävalmennuksistamme.

Tarjoamme kaiken tarvitsemasi tuen kohti painonpudotusta

Tarjoamme Painoklinikalla kaiken tarvitsemasi tuen matkallasi kohti painonpudotusta, parempaa terveyttä ja jaksamista. Alan asiantuntijoina tuemme matkaasi kohti pysyvää painonhallintaa sinua kuunnellen ja kannustaen. Teemme yhteistyötä muun terveydenhuollon ja yhteistyökumppaneidemme kanssa, jotta voimme tukea painonhallintaasi sinulle parhaalla tavalla.